فهرست مطالب

پروژه هفتگی 3

پروژهپرینت سه بعدی جدول تناوبی عناصر​

شرح پروژه

خُب! دوستان عزیز ، ما باز با یه پروژه جذاب پرینت سه بعدی دیگه برگشتیم پیش شما! 

با ما تو قسمت سوم “پروژه هفتگی” همراه باشید.

میدونیم تو این ایام قرنطینه کرونایی حسابی حوصلتون سر رفته (البته ما هم همینیم).

امروز با یه مدل سه بعدی خیلی باحال اومدیم که هم سرگرممون میکنه هم شاید به کارمون بیاد. پس اون دستگاه پرینترتو بزن به برق که قراره بترکونیم!

پرینت این هفته ما مربوط به یه مدل سه بعدی جدول تناوبی عناصر میشه. یادت باشه تو درس شیمی خیلی سرش کلافه بودیم که فلان عنصر کجای جدول این آقای مندلیف قرار گرفته.  معلمامون هم با سوالای ریز و درشتشون از این جدول حسابی حالمونو میگرفتن.

امروز میخوایم این جدولو با یه فرم خاص پرینت کنیم و بذاریم رو میز تحریر که هر وقت چشمون خورد بهش عناصر و جاشونو تو ذهنمون بسپریم.

تازه خوشگل هم که هست میتونه نقش جامدادی و گلدون هم رو میزمون داشته باشه.

مرحله اول - دانلود پروژه

این پروژه رو یه کاربر خوش ذوق از سایت معروف Myminifactory  به نام EzeSko به اشتراک گذاشته بود که ما هم این کارو برای شما کردیم و میتونید از لینک پایین فایل سه بعدی این کارو دانلود کنید.

مرحله دوم - آماده سازی مدل برای پرینت سه بعدی

تعداد فایل های سه بعدی این پروژه خیلی زیاده و پیشنهاد ما اینه که در چند بخش کارو پرینت کنید. همونطور که در عکسای زیر هم مشخصه ، این مدل یه ساختار شبکه و لونه زنبوری داره که شما می تونید به راحتی پرینتش کنید. توی این پروژه به تعریف ساپورت هیچ احتیاجی نیست و شما به راحتی میتونید بدون تعریف ساپورت کارو پرینت کنید.

پیشنهاد ما به شما اینه که از دقت پرینت 200 میکرون استفاده کنید و تراکم ماده 50% هم براش کافی به نظر می رسه. البته می تونید تراکم ماده رو کم تر از این هم در نظر بگیرید اما شاید یکم شکننده بشه.

مرحله سوم - نتیجه نهایی پرینت

بعد از پرینت لازمه که با چسب قطره ای این عناصرو در جای خودش قرار بدین. توی فولدری که در مرحله 1 برای دانلود گذاشتیم یه فایل پی دی اف جدول عناصر هم هست که جای قرار گرفتن این عناصرو کامل گفته. 

فقط باید حوصله کنید و سر جاشون اونا رو بچینید. 

پیشنهاد می کنیم از رنگ هایی طبق جدول اصلی استفاده کنید تا دقیقا مثل خود جدول بشه ولی از اونجا که می دونیم و می دونید فیلامنت تو این روزا خیلی گرون شده و نمیصرفه واسه یه پروژه پرینت سه بعدی 7 8 رنگ فیلامنت بخری ، پیشنهادمون اینه که همرو با فیلامنت سفید پرینت کنید و بعدا با اسپری رنگش کنید. اسپری مناسب رنگ کردن قطعات پرینت سه بعدی هم ،  رنگای دوپلی کالره که به راحتی میتونی از مغازه تهیه کنید.

نتایج نهایی پرینت هم تو عکسای پایین میتونید ببینید.

اگه دوست داشتید می تونید پروژه های هفتگی سایت رو پرینت کنید و عکسشو برای ما ارسال کنید تا ما با اسم خودتون تو صفحات اجتماعیمون بذاریم.

ما از اینکه شما رو کنار خودمون داشته باشیم خیلی خوشحال میشیم 🙂

“Everything you can imagine is real”

 Pablo Picasso

جهت مشاوره رایگان تماس بگیرید