راه های ارتباطی : برای ارسال فایل با شماره همراه زیر در ارتباط باشید
09128161078
برخی از نمونه کارها
پرینت سه بعدی fdm چیست؟
پرینتر سه بعدی FDM و کاربردهای آن در دنیای صنعت بسیار زیاد است و کم تر مرکز صنعتی تولیدی را می توان پیدا کرد که از پرینتر سه بعدی FDM و کاربردهای آن بی اطلاع باشد
پرینترهای سه بعدی FDM به دلیل قیمت نسبتاً پایینتر و هزینهی مواد اولیه کمتر دارای کاربردهای متنوعی در صنایع مختلف هستند.
در ادامه به پرینتر سه بعدی FDM و کاربردهای آن میپردازیم و توضیخاتی در مورد خدمات پرینت سه بعدی FDM ارائه میکنیم.
طرز کار
۱.در مرحله اول یک قرقره از فیلامنت ماده ترموپلاستیک در دستگاه پرینتر سه بعدی قرار می گیرد. سپس نازل تا حد تعیین شده گرم شده و فیلامنت به نازل وارد شده و به دمای نزدیک به ذوب می رسد.
۲.نازل پرینتر مجهز به یک سیستم ۳ محوره و یا ۲ محوره است، این نازل بر روی سطح سینی ساخت حرکت کرده و پلاستیک فشرده را در نقاط مناسب تزریق کند. نوع دیگری از پرینترهای سه بعدی FDM دارای نازل ۲ محوره هستند و در مقابل سینی ساخت پس از ساخت هر لایه در راستای Z می تواند حرکت کند.
۳.هر لایه که ساخته می شود ، با پایین آمدن دما جامد می شود و لایه ی بعدی روی آن گذاشته می شود. برای ساخت یک سطح نیاز به عبور چند باره نازل از آن است.(مانند رنگ کردن یک مربع با ماژیک) این پروسه تا ساخته شدن قطعه تکرار می شود.
نتیجه این پروسه ی تولید لایه به لایه، ایجاد سطحی پلکانی در مدل است.
فیلامنت PLA
فیلامنت PLA تقریبا رایج ترین نوع فیلامنت مصرفی در پرینتر های سه بعدیست که مورد استفاده مبتدیان تا حرفه ای های این عرصه قرار میگیرد. PLA یا همان Poly Lactic Acid ، نوعی ترموپلاست است که از مواد اورگانیک نظیر ساقه ذرت و نیشکر تولید میشود.
این بنیان طبیعی PLA باعث شده تا موقع پرینت هیچگونه بوی بدی تولید نکرده، بخار آن سمی نبوده و در پایان با راحتی بیشتری قابل بازیافت باشد. پرینت PLA به مراتب از دیگر متریال های فیلامنتی راحت تر است و این نکته مهم ترین دلیل حضور پررنگ این متریال در بازار مواد مصرفی است.